tisdag 1 december 2009

December

Och jag verkar bara vilja lyssna på
Talk Talk - It's My Life
Suede - Beautiful Ones
Pulp - Common People
om och om igen. Vet inte riktigt vad som är fel.
Vad är det som är fel?

Jag har en positiv framtidssyn men den där rastlösheten och det där "nu-är-jag-för-lat-förihelvete-tville-gå-och-gör-nån-nytta" släpper inte riktigt. Lite synd att man inte kan koppla av, lite schysst att man känner att apatin som jag har bråkat med de senaste fyra åren verkar tappa taget.

Dags att dra ner till Pipeline och kolla om Teo har lyckats låna ström till kameran. Vi plåtade i söndags, i motljus, tog massor med bilder, ända tills batteriet dog, kunde inte kolla på dom i datorn efteråt... så det blir lite spännande att se hur bra eller dåligt det gick.


Pales skivor är pressade. Snyggt. Släpps 15 Januari.

Ha det bra, jag skriver nåt mer inlägg om ett par år.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar