onsdag 20 oktober 2010

Morötter

Idag var både en bra dag och en dålig dag. Dålig för att;

- När jag skulle gå och handla så upptäckte jag att min cykel var borta. Stulen. Som tur var så hann jag bara gå halvvägs till affären innan jag hittade den utanför dörren till nåt vvs-företag... Så jag cyklade hem den och letade upp ett nytt lås. Om det är nån som vet vem jag är som snor min cykel för att jävlas lite så kan ni ju höra av er istället ifall ni vill reda ut nånting... om det är nån jävla idiot som snor min cykel för att cykla 150 meter så... är den... minst sagt... en idiot... :)

- Det regnade! Jävla sktiväder. Blir deppig.

- Min kind hade gått sönder när jag vaknade (Jag har en vass tandflisa som sitter fast på utsidan av en av mina hörntänder... som piercar sönder min kind lite då och då. Hör av er om ni känner nån schysst tandläkare som kan såga bort sånt)

Det blev i alla fall en bra dag så småningom därför att jag;

- Var duktig och la upp ett par releaser på Klicktrack som verkligen borde ha lagts upp för ett tag sen

- Var duktig och skickade ett recensions-exemplar av Introspection i CDR-format (ja, jo, vi ligger lite efter i produktionen... det är fabrikens fel) till Härnösand.

- Var duktig och beställde hem provbågar, så jag kanske kan köpa nya glasögon nån dag. Jag har haft samma glasögon i snart fan tio år bara för att jag har trott att det kostar typ 5000 spänn med nya, men så en dag upptäckte jag att det kommer kosta typ 700. Soft.

- Jag har köpt hem OST bland annat. Nu när jag inte röker har jag ju råd att lyxa till det haha!

 Jag har också lagt till typ femti vänner på myspace, läst lite i en bra bok och fixat och trixat lite i allmänhet... allt som får livet att snurra på framåt är bra, jag känner att det behövs, att livet har snurrat åt helvete för sakta de senaste ungefär två åren... Tiden går ju jävligt snabbt så därför känns det dumt att såva bort den.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar