tisdag 14 februari 2012

Darth Vader vs Dum i huvet

Kollar på The Empire Strikes back, tar en paus för att andas lite. Den är ju så jävulskt mustig. Blir jävligt inspirerad, man kanske skulle ta och bli Darth Vader nån dag? Idag har jag bara kännt mej dum i huvet, men det är väl för att jag bara har såvit typ fyra timmar inatt, jobbade till 06 och var tvungen att kliva upp typ elva för att hinna dra och äta semlor...

Varför har man så många olika intressen? Vet inte vad jag ska bli när jag blir stor, och nu har jag ju redan varit nästan stor ett tag! Jag vill ju hålla på med musik och spela live och spela in musik och ge ut musik och allt såntdär och driva skivbolag och sånt men jag gillar ju också att designa elektronik (tydligen, mer updates kommer om det, har lite schyssta ideer) och webbutveckla iofs men jag saknar att programmera riktiga program, exekverbara filer, liksom, heh, fast mobilappar kanske också vore roligt, förresten så vore det roligt att syssla med testning och kvalitetssäkring också, eller så kanske man skulle driva en krog, och låta en massa bra band spela, eller så kanske man skulle bli fotograf, jag börjar komma överens med kameror och photoshop ibland, men ibland är det roligare att bygga om gitarrer... Det vore nog rätt coolt att jobba till sjöss också, fast jag kanske inte är en sån som pallar vara isolerad från omvärlden så långa perioder, eller så är jag det ändå hela tiden för att jag är en enstöring... Hmm.

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen, var bara tvungen att ventilera lite. Förresten så är det en fantastisk dag, Alla hjärtans dag heter den! Har fått ett fint meddelande genom atmosfären. Blev gladare än en mullvad!
Visst är han stilig??

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar