onsdag 18 september 2013

Krafttagens förlovade tid

Jag råkade bli erbjuden en plats på en programmeringskurs igår som jag var antagen som reserv till, jag råkade även tacka ja, så nu vinkar vi adjö till fritid, sommar, sol, bad, parköl, festivaler, vackra kvinnor, fred och frihet och så vidare och ger oss in i hösten, vilken vi kan kalla krafttagens förlovade tid, uttrycket har jag lånat av en god vän till mej som vi kan kalla Ulf. Sedan innan läser jag en databaskurs och nu blev det även en introduktion till C++, tyvärr inte inriktad på nån objektorienterad programmering alls men det får duga, det känns bra att i alla fall bekanta sej med de grundläggande egenskaperna för att få lite bredd och perspektiv. Jag kanske tar och läser nån objektorienterad kurs inom C++ senare, eller så lär jag mej det jag vill kunna på sidan av nu, vi får se. Jag är ju i ett komplicerat förhållande med Java så man vet aldrig vad som kan hända.

I övrigt: skickar snart in singeln A Side of Every Story till digitaldistributören, any day now. Det går bra nu... senare i höst får jag förhoppningsvis tid att klippa ihop en liten video.

PS. Vad säger räven?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar