tisdag 22 oktober 2013

Ny pressbild på The Resonance

Foto: Sonny Lagerqvist. Plåtad på södra berget den 20:e oktober.


Snart kommer singeln också, och en annan nyhet. Som sagt, hösten är krafttagens förlovade tid, tiden springer iväg som en trimmad antilop, men ett och annat resultat av detta börjar dyka upp. Skriver en tenta nästa måndag, därefter är livet i bästa fall något mindre hetsigt ett tag. Eller så kommer jag in på en kurs till när jag har skrivit tentan och uppfyller förkunskapskraven, vem vet. Jävligt många roliga grejer är på gång i alla fall!

+ Har köpt ny soffa. Har sålt lite grejer på tradera, just nu har jag en gammal gitarrpedal uppe. Känner ett nästan spirituellt flow av rätt energier, människor och saker åt mitt håll och samma sak åt andra hållet, till människor som har bättre användning för sånt jag inte använder längre.

Nu ska jag cykla ner till gymmet, på onsdag skriver jag här igen, för då släpps A Side of Every Story-singeln!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar