söndag 4 oktober 2015

Höstens första albumsläpp

I fredags släpptes det nya Woolzink-albumet! Jävligt kul att få get ut det här, det låter ju så bra. Snygg produktion och genomgående bra musikanter. Själv står jag för mastering. Lyssna här!

Gillar speciellt att det är en bra blandning med lite badass-bluesrock, låtar med popvibbar som Heartwork, nån låt med visslingar och så vidare. Grymt.On another note var jag och kollade in lite skivbackar på en second hand-affär igår. Fördelen med att kolla i osorterade backar på såna ställen är att skivor som de här kostar 20-40 spänn istället för 60-80 som de gör på skivaffärer som säljer begagnat. Så det blev en till Den vassa eggen även om jag har den redan, för min förra har ett litet märke efter ett borttaget klistermärke. 

Det blev även uppenbart för mej hur snyggt omslaget till Det goda livet är nu när man ser det i full storlek och hur vit bakgrunden är. Det framgår liksom inte när man kollar på en datorskärm! 

Nu har jag också alla tre "riktiga" Gyllene Tider-album på vinyl, innan de gjorde det engelska albumet och la ner. Det vore kul att äga den första egenfinansierade EP:n också men den är nog rätt sällsynt, får se om man springer på den nån dag.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar