torsdag 1 juli 2010

Gott nytt halvår!

För ett par timmar sen vaknade jag och upptäckte att det var och är den första juli idag. ST skriver att Domsaga kommer att finnas kvar i ett år till... minst. Bra grej, men känns som desperat väljarfiske. Och hur roligt är det att jobba på eller besöka en sån verksamhet som har en för osäker framtid för att kunna sätta upp långsiktliga mål och planer?

Från den första till den trettionde, igår var jag och Robban på Stadshuset och kollade på Yellow Rat Bastards. Dom spelade bra och det känns som om dom passade bra in sådär bland alla ölflaskor och grejer på en liten och svettig rockklubbsscen! Det var nog på tiden också att jag kollade in vad som finns att göra i stan på en onsdag, eftersom jag kommer jobba i princip alla fredagar och lördagar de närmsta fem veckorna eller så...

Jag har nog glömt bort att posta nånting i bloggen om att Freedom Fighters EP är släppt också, så jag gör det nu :) För er med Spotify finns även den med i Sound and Vision Unit-playlisten.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar