onsdag 14 juli 2010

Livet går vidare

Jag återvänder till nån slags vardag, lugnet efter stormen, om man nu kan kalla det lugnt. Gillar verkligen recensionerna vi fick efter gatufestspelningen, visst är en trea (i ST, i Dagbladet blev det en fyra) inte så mycket men det stod inget negativt alls om oss i den recensionen förutom att vi har ett missvisande namn :'D Speciellt gillar jag uttrycken "pseudomohikan" (Dagbladet) och "elak desperadorock" (ST).

Recensionerna:
Dagbladet: Det här var bättre än bra
ST: Imponerande, men byt namn

Jag och Robban har fått lite ny energi av nån anledning, vi har haft två väldigt produktiva under vilka vi i princip har spelat in en hel låt! När vi gjorde demoinspelningen av den var den väldigt maskin-aktig med mycket synthar och trummaskin, tänkt att skilja sej lite från de andra låtarna på så vis, nu är den istället utmärkande för att den har ett skönt Velvet Underground-gung och är lite luftigare producerad än de andra.

Överhuvudtaget känner jag nästan bara positiv energi just nu från de människor jag oftast har omkring mej. Roligt. Och behövligt, framför mej har jag några fler tuffa veckor av inspelning och mixning bland annat.

Fantastiskt roligt också att det blev så att alla de viktigaste artisterna på Sound and Vision Unit (Pale, Tvivelfront, Up the Chimney) spelade på årets gatufest!

Nu är det dags att dra hem och såva, för att orka städa upp lite hemma i morron och sen fortsätta spela in. På torsdag däremot tänkte jag ta en ledig dag innan helgen kommer, för då ska jag jobba, köra taxi 17-04 fredag och lördag.  Ha det bra alla!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar