torsdag 31 mars 2011

Warp mode

Frisk från förkylning. Ledig sju dagar i sträck: ett par krogsvängar, och tid att googla efter persienner. Har en fin paragraf i mitt hyreskontrakt där det står att hyresgästen ansvarar för persienner och att det ser vårdat ut och yadayada. Smått märkligt tycker jag, men i alla fall så är det ju snyggare och mer diskret och mindre flummigt med riktiga persienner istället för sånadär jävla ihopvävda blompinnerangel som finns på IKEA.

WTF, jag bloggar om persienner :(

Fortsätter slänga saker också. Det senaste året måste jag ha skrotat och slängt typ tio kubik gamla grejer. När man vill ändra sitt liv så är det schysst att det syns så starkt visuellt i tillvaron också. Handtvättar ett par jackor, vrider ur dom och ser tvättvattnet nikotinfärgas. Vet att det är sista gången jag kommer vara med om det, eftersom jag inte röker längre. Kläderna blir rena, liksom min själ. (!???) Nä, icke så, mitt hjärta svider; några lik i den psykiska garderoben har jag nog kvar i alla lägen. Men vårstädningen är trevlig i alla fall.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar