lördag 16 juli 2011

I julinattens dimma

Fantastiskt. Tänkte bara säga att det var en riktigt jävla fantastisk gatufest, nästan fantastiskare än jag hade hoppats.

Fick lite feber. Inte bra.
Blev kreativ igen. Bra eller dåligt, god only knows!
Spelar in en film, ett album, skriver en bok, bygger ett slott.
Skiter i omständigheterna.
"Omständigheterna"!

Hörde på radion att biljetterna till Way out West har tagit slut. Det kanske är lika bra. Insåg ju lite senare att jag har bil och att jag kan göra vad fan jag vill när semestern kommer. Jag kanske bara packar den full med packåsnor och rullar söderut? Kanske tillochmed hittar en ö, med en palm på. Eller en brud vid en bar. Eller en popfestival. Man kan hitta lite allt möjligt och det känns rätt spännande tycker jag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar