onsdag 6 juli 2011

Swing

Lyssnar på lite schysst swing, klockan är mellan eftermiddag och kväll och luften och solen är som de alltid borde vara. Tänkte städa undan lite innan allt börjar. Ska jobba ikväll och kanske i morron kväll, korta friskift, efter det är det gatufest för hela jävla slanten. Har laddat upp med öl och sprit. Har saknat ordentligt supande. Har fan inte varit riktigt full på ett halvår, bara varit ute på en massa soft onsdagsölande.

Däremot har det ju sina fördelar att leva ett hårt arbetande liv under Luthers piska. Har väl snart råd med eget torp om jag fortsätter i den här takten. Nej... jag är ganska kluven kring hur jag vill bo. Det enda som är säkert är att jag inte trivs i ghettot, bland asfalt och tegel och betong, jag trivs inte på tredje våningen, jag längtar ut, vill ha altan, gräsmatta, balkong, kvällssol... men det får man ju sällan om man ska bo nära stan, så det är ett svårt dilemma. Man skulle ju kunna bo en bit ifrån stan när man har bil... jag vet inte. Man kanske blir isolerad. Å andra sidan så isolerar jag mej ju alltid frivilligt oavsett var jag bor.

Jaja, ha det bra, until next time. Natti

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar