söndag 30 oktober 2011

Livet leker liksom lekar

Fylla igår. Det var fan längesen. Drack cirka två öl men det räckte tydligen, jag var ju helt askalas. Lite roligt. Lite skönt med en urladdning... men man kan ju sällan låta bli att fråga sej... VARFÖR?????????

Allting alltså.

Det där med "VARFÖR?????????" är en frågeställning som har etsat sej fast från min ungdom, jag minns när jag läste det för första gången klottrat på ett elskåp i Hudiksvall vid kanske sexton-sjutton års ålder och sedan dess har frågan dykt upp i huvet med jämna mellanrum, och extra vanligt är det på söndagar.

Nu sitter jag och stalkar lite, en av mina äldsta hobbies har ju faktiskt fått stryka på foten något sen jag upptäckte musiken, så jag försöker ta igen lite förlorad tid. Sen ska jag dra och jobba 19-06, efter det ser jag fram emot en hel vecka av evil ta-över-världen-planering.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar