onsdag 16 november 2011

Jag, Bowie och Siouxsie

Tiden går fort när man har roligt tror jag... åt ju nyss lunch och nu är det tydligen dags för middag redan. Vad har jag gjort? Spelat in musik, jobbar på tredje låten. 12-strängad gitarr bland annat, det är förbannat jobbigt att hålla den stämd men det låter ju så jävulskt grymt så fort man lägger på den som krydda över en inspelning så det är alltid värt det.

Bowie hälsar på om ett tag för att skryta om sina gamla analogsynthar! Siouxsie var här igår och visade lite schyssta gitarrplock. Fantastiska människor.

Råkade springa på den här låten idag i min 60-playlist, det slog mej att jag inte visste hur dom såg ut så jag youtubade. Hittade följande video. Blev stum av förundran. Mycket vacker, charmerande kvinna!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar