torsdag 15 mars 2012

"Love is natural and real"

Nu har jag varit förkyld i nåra dagar och suttit en del vid datorn såklart och nu sprang jag in i det här, en bildkommentar med ett svar, som jag bara måste lägga in här för att det hör hemma i den här kategorin med sammanträffanden i livet som är lite, lite för långsökta för att det ska vara bara en slump.

moz   mån 28 februari 2011 03:53
en gång för länge sedan sa du till mig att love is natural and real, but not for such as you and I mylove. Det är synd att man växer ifrån varandra. Och att hålet mellan oss är förstort för att ens försöka, men det skulle bara riva upp många av våra gemensamma sår. (och självklart är jag inte helt nykter.)
tville   mån 28 feb 2011 04:44
jag fattar att du inte är helt nykter och ja det är stort hål! men vet du vad som är helt sjukt? att jag inte lyssnat på smiths på flera år men la in dom i mp3-spelarn för en vecka sen typ. och igår natt när jag gick hem från jobbet så var det första gången jag inte spolade förbi den där låten för att den var för jobbig... och så hörde jag de där raderna och spolade tillbaka igen och så tänkte jag på dej, och att det var den låten vi lyssnade på där och då för en massa år sen. fint var det. och nu går du hit och citerar låtjäveln... såna här sammanträffanden gillar gud att reta mej med tror jag.

I övrigt just nu: tappade lite fart med musiken och allt. Har börjat ifrågasätta en del saker i livet, det är bra att ha nåra såna perioder ibland. Hör av mej när jag har fått upp lite fart i en ny eller samma riktning. Har haft hyfsat flyt med träningen, tror att jag kan klara mej från seriösa problem med benhinnorna ifall jag bara har lite tålamod med att inte få för mej att börja springa för långa sträckor för tidigt.

Och ja för den som inte känner igen textraden är det jävulskt obligatoriskt att lyssna på "I know it's over" omgående.

Ha det fint.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar