torsdag 28 februari 2013

Om gitarrism och det där albumet

Jag har numera en Green Mile-overdrivepedal i min gitarrigg. Låter rätt okej och passar hyfsat bra för den musik jag spelar, tidigare har jag i brist på annat haft kvar min Boss DS1, som är alldeles för ensidig för att kunna användas till nåt annat än svinmycketdist. Jag byggde ett pedalbord för ett par veckor sen, var trött på att försöka hålla ordning på trasslet med en massa lösa pedaler med 241 sladdar mellan. Under skivan får det plats en Harley Benton Power Plant, tänkte köpa en sån snart och sätta dit.


I övrigt är jag snart klar med inspelningen av den femte låten till albumet, det kanske jag har sagt förr men jag har strykit en låt från planerna så jag har ändå liksom kommit framåt. Det är långt kvar men ge mej ett decennium till så har ni snart bullarna på bordet! 

PS. Ni som har Twitter kan ju ta och följa Sound and Vision Unit.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar