tisdag 6 augusti 2013

Vad som är upp just nu

Sådär, nu när jag har redigerat klart alla semesterbilder har jag uppdaterat mitt Harplinge-inlägg med en till bild (den med en EPA). Saknar nu typ doktorns hus och en blå Volvo med människor som vinkar, får ta dem nästa år. Såg dessutom att jag egentligen har fuskat med traktorn, den bilden är tagen på fel ställe...

Idag har jag laddat upp The Grand Chapels Quartets debut-EP till digitaldistributören också. Den heter "Dead Horse" och släpps den sjätte september. Kul att det händer lite grejer. Bra sång (får mej att tänka på både Weeping Willows och Nick Cave), tung stämning. Man gillar. Snyggt omslag av Hanna Hasse Bergström.
Annars är jag mest ute och tar vara på sommaren, men några små ackord har jag spelat in den senaste månaden också faktiskt. Det fattas en... lite mer... psykad låt till albumet tror jag, jag måste skriva nåt sånt, annars är det ok, bara att spela in resten nu, i höst, vinter, bara att plåta lite omslag och grejer, det blir en till singel i höst, den är nästan klar. Har kommit på en idé till en liten video jag ska göra, eller egentligen har jag kommit på många många idéer nu. Så jag måste bara GÖRA nu, genomföra... men det är ju det jag gör nu till exempel. Lägger upp och promotar Grand Chapels-EPn och så. Har fixat och trixat lite med The Resonances webbsida också, så att den är lättare att uppdatera, typ som en blogg.

Ja justja, jag skriver sällan om träning här, men för de som är intresserade: har varit i lugn och snäll deff sen i mitten på april, var inte nöjd med resultatet vid semestern så jag fortsatte ett tag efter jag kom hem. 15 april: 76 kilo, nu nere och vänder på 68 kilo. Skönt att kunna äta ordentligt igen, ovant att träna lite hårdare. Igår lite tyngre än vanligt i bänkpress, känner hur det krampar till och gör ont där vid blindtarmen som jag inte har kvar sen 100 år. Fantastiskt. Jag har ju börjat gilla styrketräning mer och mer, så det blir mindre löpning nuförtiden, är nöjd så länge jag kan ta mej en mil på mindre än en timme, eller hålla 12 km/h i 5-7km.

Nu vet ni hur det ligger till! Jag hör av mej sen. Tjing.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar