torsdag 11 juli 2013

Nytt liv

Det bästa med att vara borta på semester är att träffa alla utspridda vänner och se alla fina hörn i landet. Det näst bästa är att man får en massa ny energi och ser allting här hemma med nya ögon. Har haft fyra lediga dagar här hemma nu och åstadkommit hur mycket som helst jämfört med vad jag skulle ha gjort om jag aldrig hade varit bort och laddat om; jag har

  • Mixat musik som ska hamna på nästa album, promotat musik jag redan gett ut, lärt mej spela en ny låt på gitarren.
  • Fortsatt renovera moppemotorn. Värmepassat in ramlagren, börjat lacka om motorkåporna.
  • Styrketränat idag, är fortfarande lite förkyld men är för rastlös för att vila hur länge som helst.
  • Kört grejer till tippen, gammal färg och olja och sånt.
  • Börjat meditera varje dag! Hur grymt som helst.
  • Köpt nya cykeldäck och slangar och lagat två punkteringar så nu har jag en cykel att cykla på igen, tog en cykeltur nyss i fantastisk sommarkväll, inte ett moln på himlen, varma vindar, allt luktar gott, helt underbart.

Dessutom är man naturligtvis fylld av idéer också, det där med meditation är en idé jag fick, det finns flera, t ex hur jag ska bredda kosten framöver och så, mycket ny inspiration alltså. Man borde resa oftare, jag kände nåt liknande bara av att vara ner till lund och fira sista april, men i mindre skala då naturligtvis.

...och JA, jag SKA berätta om semestern eller lägga upp några bilder eller så, jag har bara inte...orkat, hunnit, smälta alla intryck än. Jag vet inte heller om jag nånsin kommer att göra det, just nu känns det inte så, men jag antar att jag kommer att känna annorlunda nån gång i framtiden. Det var i alla fall en del jävligt fina stunder med en del jävligt fina vänner.

Skål, fred, cheers
// Tville

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar