onsdag 9 april 2014

Snön är försvunnen, den försvann igår.

Gatorna dammar och snart är det vår. Det är populärt med vår i Tvilleland.



Härom veckan skruvade jag ihop och monterade motorn som jag har kluvit och renoverat under många många år nu. Det krävdes lite justering av kopplingen innan jag fick igång den men sen gick den som en klocka!



I övrigt rullar väl livet på som vanligt. Eller vanligt och vanligt, ett Tvilleliv är ju alltid extraordinärt, men själv blir man ju lite avtrubbad inför det. Har haft roligt med andra exceptionella människor en del faktiskt, men också fixat en hel massa här hemma, fixat ett ordentligt trådlöst nätverk, en musikdator i sovrummet, en nattgardin, skrivit ett backupskript till servern osv. Fixar och trixar. Måste ta tag i plugget och musiken nu också. I morgon ska jag ta och kolla igenom utbildningar att söka inför hösten.

För nån vecka sen såg jag Avalon också förresten. Blev faktiskt besviken, hade höga förväntningar som inte infriades. Tycker hela filmen är jättesnygg, skådespelarna håller hög klass och stämningen är spännande och suggestiv, men allt faller platt på grund av dålig story och för att man vet för lite om karaktärerna. Well, jag kanske förväntade mig nåt annat än vad som var tanken med filmen. Den är ju lite smått oväntad och sådär men inte heller tillräckligt utflippad om man vill göra en utflippad film. Scenen där Johannes Brost dansar efter att hans karaktär har "gett upp" inför omständigheterna, varit vaken ett par dagar i rad och supit och försökt hålla god min är dock helt legendariskt fin.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar