fredag 9 maj 2014

There's something goin' on, there's something goin' on!

Nånstans i ett ingenmansland står en stor damejeanne med en häxbrygd och bubblar lite i smyg när ingen ser. Slarvig handstil (klaga inte på handstilen) har skrivit "Tvilles liv" på en tejpbit och klistrat på. Det är mycket som är på jäsning nu. Plugget, jobbet tickar på. Albuminspelning tickar på, inte bara för mig utan för fler band vi kommer att ge ut material med. Snart kommer en singel med Peter F. Det är snart dags för mej att säga upp min lägenhet. Jag börjar smygkolla efter nya, men i en annan stad. Även jobb, snart. Dessutom vill jag ha nån typ av arbetsprov att visa upp så jag fixar och trixar på mina små programmeringsprojekt. Därutöver äter jag min spenat och min avokado... och snackspaprika! Lätt bäst.


Idag har jag gått igenom garderob och skrubb, sorterat in specialverktyg och grejer i plastlådor som jag köpte på IKEA förra veckan (köpte även några flyttlådor). Sen slängde jag ett gäng affischer, en kudde och diverse kläder, bland annat mina gamla målarkläder, förutom snickarbyxorna. Hittade tre jackor och lite till som jag inte vill slänga, ska se om det går att sälja. En ge bort-hög blev det också. Hör av dej ifall du behöver nåt.

Haha igår var för övrigt årets första uteserveringshäng. Lite småkallt även under infravärmen, men trevligt i alla fall. Nu laddar vi för parkfest om ett par veckor. Sommaren kommer springande med piskande man!

PS. En av sakerna som faktiskt har bubblat upp till ytan är att DRÅP har släppt sin vinyl, albumet En Naturlig Död, och vi säljer den via webshopen! 115 pix.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar