lördag 28 juni 2014

Juni var grön, kärlekens ögon var blå

Juni är nästan slut, det blev inte så många ljumma kvällar i juni i år, men på Sweden Rock var det riktigt fin sommar dock! Blev solbränd, full osv. Såg Uriah Heep, Canned Head, lite W.A.S.P, lite Alice Cooper, men framförallt Black Sabbath och Billy Idol :'D Vilka hjältar. Ozzy är som en gammal präst som står i nån kåpa och mässar inför en stor massa. Billy är verkligen fortfarande mannen. Vilken tyngd. Fantastiskt att se.


Som vanligt trevligt att åka genom Sverige också, det blir ju ingen speciell semester för mej i år i övrigt eftersom jag bara tänkte jobba ihop pengar inför flytten. Har nu sagt upp min lägenhet här, letar boende i Göteborg för fullt. Har också hunnit spela in lite musik faktiskt, ligger nu så bra till med albuminspelningen att jag har börjat kolla på artwork och förpackningar och grejer. Har velat lite kring pressning, ett tag funderade jag på att pressa vinyl och bara beställa ett gäng brända skivor med ok tryck som promoskivor, ett tag funderade jag på att beställa typ digipack men med brända skivor och ha råd med lite övrig promotion, just nu lutar det mest åt att det blir pressade skivor men i nån schysst förpackning som sagt, både digipack och gamla jewel cases känns extremt utdaterade faktiskt. Ska skicka några offertförfrågningar till veckan.

Anyways, jag tänkte inte skriva en roman idag, bara uppdatera lite, förresten bör ni som bor i Sundsvall kolla in Peter Fernaeus och Verkligheten på Hamnyran på torsdag, (3 juli), 1900! Gratis inträde. 

Fred och kärlek
// T

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar