tisdag 18 november 2014

November 2014

Vad händer när man färdas igenom livet som en man, som ett tåg?

  • Skivorna kommer från fabriken vilken dag som helst, inte lite spännande!
  • Jag skrev andra tentan på mitt program idag. Tror det gick bra, har nu inga tentor förrän i Januari gissar jag på. Takten i kurserna är relativt lugn om man har lite förkunskaper men det är en inspirerande miljö att vara i skolan och omge sig med olika aspekter av mjukvaruutveckling och människor som är intresserade av det så jag lär mej rätt mycket ändå.
  • Farsan hälsade på för ett par veckor sen, vi gick på flygmuseum och jag fick även med honom på popklubb, det var kul. Fick ner min psykel hit, det är helt fantastiskt att kunna upptäcka stan på det sättet!
  • Såg Klara och Rakel spela på Lagerhuset förra söndagen, helt grymt. Joggade första milen i den här stan samma kväll, har prioriterat annan träning sista tiden så det är roligt när joggingen ändå funkar bra.
  • Var på bio igår för första gången på uppskattningsvis ca 1000 dagar :'D Såg Dracula Untold och det var kul, har börjat uppskatta film som underhållning på sistone, tidigare har jag mest varit intresserad av att se filmer som jag tror att jag kan lära mej nåt av.

Några foton:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar