torsdag 27 november 2014

Ny video + albumet går att förbeställa!

Det blev en musikvideo med titellåten. Rätt virrigt att jag först gjorde inspelningen med alla instrument och vi filmade videon till den, och att jag sen inte bara ändrade mej och gjorde en ny inspelning med bara gitarr och sång utan till slut också la med båda på själva skivan. Men lite kul också. Hela skivan är nån slags sentimental avrundning av min tid i Sundsvall så det var kul att få med grabbarna, även Kim, Jonas och August flimrar ju förbi i några flashbackklipp.
Nu har jag också fått hem skivorna från fabriken och de går att förbeställa från  www.soundandvision.se/shop/info-the-resonance-these-days-album-preorder (för 79 istället för 139), jag är jättenöjd med hur skivorna ser ut med tanke på att det var första gången jag gjorde hela designen själv. Konvolutet är mattlaminerat.


Så, nu väntar lite promotion, albumet släpps den 11 december och snart är det jul. Helt fel tid att släppa ett album egentligen, men jag ville verkligen få ut det här under 2014.

Fred och kärlek
// Jerker

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar