måndag 22 februari 2016

Den minsta nyheten

En liten, kanske den minsta, av alla The Resonance-nyheter på lager: Jag har försökt tweaka omslagsbilden från förra albumet så att den ser ok ut, men jag står inte ut med den. Jag vet inte vad det är, den är liksom nånting mellan rosa och gulröd och jag får varken till färgerna eller kontrasten OK. Så nu byter jag ut den mot en annan bild online, på musiktjänsterna och sådär. Haha!

CDn får ju vara som den är eftersom allt är pressat, men hade jag fått göra om det kanske jag hade provat göra den svartvit till exempel. Gillar ju iden, konceptet, bilderna i bookleten och sådär, och i tryck ser det mer OK ut eftersom allt är mattlaminerat, vilket var tanken från början - men på skärmar funkar det bara inte!

Så, nu blir det kort och gott ett sånt här omslag. Foto av Molly Ljungberg (är jag ganska säker på).


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar