söndag 21 februari 2016

Vägen ut

Har under de senaste månaderna lärt mej massor om mej själv. Skrev i höstas ett inlägg om hur stressen gjorde mej jävligt känslig för ljud och sånt och fick mej att kolla upp begreppet HSP. Nu har jag snarare insett att jag har varit på gränsen till att gå in i väggen - har inte riktigt hängt med att det är samma sak som numera kallas "utmattningssyndrom" och faktiskt inkluderar just det (ljud- och ljuskänslighet) som ett av symptomen.

Och tja, det tänker jag inte älta så mycket här - ville mest klargöra. Nu mår jag bättre, är inte lika extremt känslig för intryck och inte lika lättirriterad som jag var då. Har bara ett onormalt stort sömnbehov kvar, hoppas att det går över på sikt.

Meditation + att kunna säga nej till saker verkar vara vägen ut.

Fred och kärlek
// J

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar