torsdag 18 augusti 2016

Högtryck

Äntligen högtryck igen efter en gbg-regnig vecka - förbannat efterlängtat att få tillbaka energin. Innan gbg-regnet var jag på semester hemma i Hälsingland och det var helt underbart som alltid. Nu: massor av grejer som hänger i luften, fortsatt känsla av att gå på gungfly, väntar på besked, försöker få nåt grepp kring hur hösten kommer att se ut, vissa motgångar nu men som ni kanske vet:
bitterhet är en lyx
som man inte riktigt har råd med om man vill få nåt gjort. Lösningar verkar dyka upp, det gäller bara att ha tålamod och våga släppa taget något kring detaljerna. Har väl nån slags bild av hösten ändå: fokus på bandet, några spelningar, ett par singlar, kanske hittar nåt nytt band till skivbolaget, fyra valbara kurser i skolan, jobb som lärarassistent, ett flygplansprojekt förhoppningsvis.

Har en stark längtan till att sluta studera nu och börja jobba, kunna börja styra upp livet lite. Men tja, det kommer ju snart. Allt går på sparlåga dels pga ekonomin som student, dels pga att jag bor så förbannat litet just nu och inte har kunnat flytta hit alla mina möbler och alla mina grejer, så man känner sej liksom inte så hemma - allt känns lite temporärt och det är tröttsamt efter två år.

Semestern: grym, riktigt varmt dvs 25+ större delen av tiden, jag och Klara vaktade katter i Ljusdal först, sen vaktade vi systerbarn i Delsbo, bad i Dellen, fotboll, jordgubbar, badbollar... Viss chans att ta igen saknaden av hembygden med lite promenader och cykelturer. Ostkaka och fiolgnissel på Bjuråkersstämman.

Snart kommer ny singel förresten!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar