onsdag 21 september 2016

Tvivlande pågår, därför finns tvivlande

Jag har en rätt skum termin nu i höst - valbara kurser, fick ett infall att läsa filosofi, eller tja, filosofins historia bredvid programmeringskurserna. Pluggar på distans med alla fördelar och nackdelar som det innebär: helt underbart att kunna lägga upp dagarna som man vill, att inte behöva stressa för att vara på nåt visst ställe hela tiden bara för att vara där vilket blir fallet när man samarbetar med en grupp eller har lektioner - samtidigt den ständiga utmaningen att faktiskt lägga tid på just studierna. Ni hajar.

Planerar släpp med Ture Berg och Lejonhjärta på skvibolaget. Riktigt bra båda två.

Väntar på svar angående vårens planerade projekt. Examensprojekt. Jag och min vän har en riktigt bra idé på G men den involverar andra parter och kräver att de känner stort förtroende för oss. Som sagt, vi väntar och hoppas.


Tack alla ni som lyssnat på singeln! Det är så kul att äntligen ge ut nåt nytt efter två år, speciellt den här låten som är så viktig för mej och oss. Tillsammans med A Side of Every Story är det här såklart den låt jag är mest nöjd med. Väldigt roligt med mottagandet också. Snart släpps en liten limiterad CDR-utgåva.

Drefvet skrev: "Precis rätt tilltal på knivseggen mellan melodiskt medryckande och nattsvart självömkande. Ni vet, när man inte vet om man ska dansa eller karva sig själv i handlederna med lämpligt trubbigt föremål."

Rockfarbror skrev: "Plötsligt så är det okej att höstmörkret är här. Det är då man vill dra i gång detta. Högt. Det ska spelas riktigt högt!"

Och ja, vi ligger ju Svenska Närradiolistan så ni som vill får jättegärna gå in och rösta! Man kan rösta varje dag, och så uppdateras listan varje söndag. Som mest kan man ligga kvar i tio veckor. Just nu ligger vi på nionde plats.

Rock on, vi hörs
// T

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar