måndag 31 augusti 2009

Solo

Idag har jag jobbat ute i solen, jävligt fint, sen drog jag till stan och köpte hårspray, jag har inte köpt hårspray på typ fyra år eller nånting! Lite kul. Sen drog jag till Pipen och träffade grabbarna, det var trevligt som fan som vanligt, resten av kvällen spenderade jag och Robban med att spela in ett gitarrsolo till These Days, satan vad bra det blev! Det är svårt att välja singellåt nu. Cigarettes är mer lättlyssnad men mycket mycket svårare att få till rent spel- och ljudtekniskt... Vi får se hur det låter när dom är mixade och så.

Jag är smått sugen på att starta ett webbforum, men jag vet inte alls vilken inriktning det skulle ha... endera alternativ/indie-musik eller programmering/webbutveckling antar jag att det lutar åt mest. Är det nån som har nåra idéer? Som saknar nåt forum? Är även lite sugen på att starta ett online-fanzine men i såna fall behöver jag komma i kontakt med folk som vill skriva... intervjua band och recensera skivor och konserter och skriva krönikor och sådär. Aja, det är mest tankar som snurrar, men hör av er ifall ni har nåt att säga om det!

Jag såg för några dagar sen att The Jesus and Mary Chain har inte bara en låt som heter About You utan även en som heter These Days. Det gör dem nog till det band som vi har flest gemensamma låttitlar med! Deras bästa låtar är April Skies och Happy Place. Lyssna på Happy Place, slutet är så fint. Save me, go on and save me... För nåt år sen var jag jävligt sugen på att göra en cover på den och upprepa de där raderna jättemånga gånger.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar