måndag 31 augusti 2009

Söndag kväll. Inte morron.

Tänkte först fortsätta lite på det förra inlägget. Vi har fått upp en duglig sida på www.wibi.se nu, så nästa steg är att få upp en jävla massa webbsidor över jävla allt så att folk hittar dit. Är det nån av er som läser min blogg som behöver en personligt anpassad blogg/bildgalleri eller vilken typ av webbsida som helst? Planeringsverktyg kanske? Med ett eget domännamn typ "www.minblogg.se" eller whatever, alternativt (utan domänavgiften) som en subdomän till wibi.se dvs "minblogg.wibi.se". Tvivlar på det men ändå, hör av er isf :)

Nu är det snart läggdags, jag har lyssnat skitmycket på Mott the Hoople i helgen. I ett par år har jag ju älskat låten All the Young Dudes som Bowie skrev åt dem, men de har fan gjort en hel del bra grejer! "When My Mind's Gone" är en jävligt fin ballad, som Uggla gjorde en referens till 77 när han sjöng om när han såg Mott 71: om sångaren med det stora burriga håret som >>lika gärna skulle kunna ha varit jag<<, att han när han står på scenen fortfarande kommer ihåg den där spruckna rösten sjunga "When My Mind's Gone..."

Lägg även märke till sångarens hår och solglasögon, på tal om Uggla.

Jag har klippt mej förresten. Det var nog såhär jag ville klippa mej sist, men då misslyckades jag nog en del. Jag var lite mer vågad den här gången. Haha.

Och nu väntar en vecka med hårt arbete. Men det är väl så vi vill ha det. Det är ju så skönt att vara nöjd med att man inte har latat sej. Jag vet inte om jag skrev ovanstående mening för att det är sant eller för att jag vill att det ska vara tillräckligt sant. Haha.

Jag tror jag ska börja göra det till en vana att efter varje stycke lägga till ett haha. Haha.

Gonatt med er, gå och lägg er, det är sent ju!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar