måndag 17 augusti 2009

Mycket att göra, lite tid.

Det är många veckodagar och få helgdagar varje vecka tycker jag. Ändå är jag ju rätt bortskämd jämfört med de som jobbar heltid... På G just nu är: jag tänkte bli pokerproffs, jag ska hjälpa Johnny med lite programmering som han inte hinner med själv, det är hög jävla tid att spela in låtarna till Tvivelfrontsingeln (bara trummorna är inspelade hittills), jag måste tvätta kläder nån dag, måste klippa håret nån dag.

Men i alla fall, jag känner för att dela med mej av min Spotify-playlist, som är den jag lyssnar på oftast nuförtiden...! Det är en del Stones, Springsteen, Bowie osv.


1 kommentar :

  1. Men då ska vi ha pokerkväll någon dag tycker jag!! Får vi träna tillsammans på att bemästra den rena turen och bevildrande slumpen / Siri

    SvaraRadera