torsdag 26 augusti 2010

4/7

Hej barn!
Jag jobbar sju nattskift den här veckan. Det är lite slitsamt. Och lite roligt. Fyra stycken har jag överlevt just nu. Det firar jag med en folköl och knäckebröd. Sen är det bara att gå och såva och göra samma sak i morron igen ungefär. Jag inbillar mej att jag kommer vara ledig till veckan, så jag kan ta tag i saker som att Kim och Sara-Maria ska flytta till sin nya lägenhet, och Robban ska flytta in hos mej, och albumet ska tryckas upp, och affischerna med, och allt sånt, men i verkligheten kommer jag nog vara tvungen att köra nåra miljontimmarsskift eller gräva diken eller bygga kinesiska muren eller så istället. Men jag klagar ju inte för det är schysst att få lön sen... så man kan åka till Berlin och käka döner nån gång.

Take care // T

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar