måndag 2 augusti 2010

Steg Noll

Idag:
 - Fick schema för i helgen
 - Jammade med Robban och Emil, hoho
 - Städade ur replokalen, gallrade ut en massa skrot
 - Mixade "Summer"
 - "Nån" råkade tappa en förstärkare på min hand :)
 - Käkade på Max med Kimpa och Robban!

Planer för veckan:
 - Jobba ansiktet av sej
 - Skrota tusen kilo skrot (trasiga förstärkare, trasig soffa, trasiga datorer, trasig tramporgel)
 - Mixa albumet
 - Fixa artwork till albumet
 - Köpa ett domännamn
 - Mastera TKNKs skiva och skicka den till digitaldistributören i norge
 - Skicka in blankett till försäkringskassan med ändrad uppskatting av årsinkomst
 - Träna, om man nånsin hinner
 - Handla hem lite mat, om man nånsin hinner

Nu:
 - Läsa Margit Sandemos "Vi är inte ensamma" och sen försöka såva. Förhoppningsvis vaknar jag av mina två väckarklockor i morron... (idag gjorde jag inte det, inte av telefonen heller, så jag vaknade istället av att chefen ringde på min dörr i en kvart ungefär... så kan det gå!)

Ni då? :)

2 kommentarer :

  1. Ojoj! Spikat schema där. Jag hade tänkt fortsätta måla lägenheten, packa ihop rummet på Alnö, antagligen plåta roxette till helgen och ta några fikapauser på stan! Btw, skicka Something New när den är mixad och klar! Tack och hej.

    SvaraRadera
  2. hahha, duktigt jag vaknar alltid av telefonen men inte väckarklockan. :'D

    SvaraRadera