onsdag 4 augusti 2010

Steg 4

Det börjar faktiskt kännas som att jag har kommit ett steg eller fyra framåt sen sist!
 - Mixningen rullar på. Åtta av tio låtar är i hyfsad ordning.
 - Domännamnet är köpt.
 - Jag har börjat jobba halvtid på förmiddagar den här veckan.... eller förmiddagar i min dygnsrytm, är nog eftermiddagar för vanligt folk! 12-16 ungefär. Men efter det äter jag lunch och drar vidare till nästa projekt :'D

Det är ju lite soft att fortsätta tjäna bra med pengar, å andra sidan var jag jävligt sugen på att festa nån dag den här veckan... det blir inget av! Nu är det bara att tvinga sej i säng så man orkar kliva upp i morron.

Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag skulle kunna hinna med allt som ska göras innan det är för sent men jag vet att jag är närmare nu än vad jag var för en vecka sen. Gonatt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar