måndag 10 februari 2014

Några klada nyheter

Sådär, nu har jag registrerat min firma! Nu kan vi återigen ta emot kort- och bank-direktbetalningar på Sound and Vision Units webshop, så den är nyöppnad igen. Det är nice. Har mycket på G nu, tänker skriva om koden en del för webshopen, dvs koda snyggare, och skriva ett tillhörande backend-program för att ha nåt att visa upp när jag ska söka jobb inom systemutveckling senare. Har även ett gäng andra rena produktidéer med program jag skulle vilja testa att bygga, när man nu ska ha tid med det...

Fortsätter spela in albumet, mest hemma just nu men snart blir det nån period av att dra ner till replokalen och spela in sånt som är för högljutt för att spela in hemma + sånt som inkluderar gästmusikanter. Härom veckan snabblyssnade jag för första gången igenom alla (just nu sju) låtar efter varann i den ordning jag tror de kommer att ligga på albumet, fick verkligen känslan av att det börjar ta form. Samtidigt så har det där projektet växt helt vrickat mycket de senaste veckorna, i takt med att jag har fått inspiration har jag blivit motiverad att ta med fler låtar, jag vet inte riktigt var alla låtar kommer ifrån, det känns aldrig som om jag skriver några låtar men plötsligt finns det bara nån liten demo här och där, röstinspelningar eller korta videoklipp på telefonen och sådär nivet.

Har även fakturerat mitt första konsultjobb nyligen :) Samt pluggar nu en kurs på campus istället för på distans, lite ovant, men kanske bra.

All work and no play makes Tville a dull boy så jag har också haft lite roligt på sistone faktiskt, och tagit ledigt nästa helg för att ha ännu mer roligt. Wöööööö. Känner att livet är rätt ok balanserat just nu, eller ja, dygnet skulle ju som vanligt gärna få ha typ 27 timmar, men förutom det.

Återkommer med fler klada nyheter om inte allt för länge! Tjing.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar