måndag 6 april 2009

These Days

Jag skrev en låt häromdan. Tyckte inte att den passade som Tvivelfrontlåt först men sen visade jag den för Robert och han sa att det kommer att gå jättebra att göra den jättegothig sen. Kul grej. Så vafan. Ni kan ju få höra hur den lät när jag spelade in den lite idag, eftersom den ändå kommer att låta helt annorlunda sen ifall den nu kommer ut på skiva. Mycket falsksång men gilla läget :D Lyssna här.


I lördags hade jag egentligen tänkt vara hemma men så ringde jag till Robert kring klockan åtta på kvällen bara för att höra hur läget var, då svarade Kim och sa att det var INGEN som hade kommit till Pipeline för att se Centimeter och Baron Bane... så jag sprang ner till stan och såg dom. Skitbra band båda två! Det var väl kring 20 pers i publiken... stackars band alltså! Jag fattar verkligen inte att det kommer typ 400 för att höra Sabaton spela krigsromantisk metal men nästan ingen för att se skitbra RIKTIG musik. Synd för er som inte var där även :'D

Ha det bra, jag hör av mej sen! :)


2 kommentarer :

  1. åh det låter bra! och fan vad söt du är! tråkigt att det var så dåligt med publik, sånt är inget roligt :(.

    SvaraRadera
  2. haha vad kul! om man öppnar länken kommer ikoner som: "the best of Beethoven", "Best of Van Morrinson", "The awakwning - Melissa Etheridge" och "Tvivelfront" upp...jättefint!

    Låter bra förövrigt
    /Siri

    SvaraRadera