torsdag 2 april 2009

Våren är här

I stort sett i alla fall. Det är ganska mäktigt, när det börjar på tina upp och man börjar aktivera sig lite. Idag och igår har det kännts som om jag håller på att bli sjuk, känns som febervärk nästan, känns som att jag är lite svullen i halsen, i morse var jag jävligt less bara för det, men efter ett tag (och hundra enorma koppar kaffe) blev jag bara helt jävla förbannad och på ungefär en minut städade jag igenom hela lägenheten bland annat, diskade undan allt, lagade mat, gjorde en lista på saker som stör mej och som jag måste ta itu med, och så vidare... Det är lite ovant att det är ljust på dagarna och att det finns nån slags explosivitet under allting, en jävla massa agressioner och energi, bara man kan locka fram den och utnyttja den till bra saker istället för att den ska ta kål på en, äta upp en inifrån.

Jag borde verkligen skrika DEAL WITH IT till mej själv lite oftare.

2 kommentarer :

 1. Men verkligen! Våren har den inverkan! Det brinner och om man inte använder energin tar det kol på en..(okej, jättedålig ordvits jag vet!förlåt!) Älskar våren därför, man har overkligt mycket energi och vinterdåset rinner av en som smältvattnet i bäckarna! Helt underbart!^^
  /Siri

  SvaraRadera
 2. Våren är underbar man blir så glad och får energi!

  I dag kom jag äntligen igång lite med min monolog men idag var det snö och regn så jävla elakt tycker jag, men hinner nog komma fler soliga dagar, klart det hinner. Låter bra att du tog tag i en massa saker, då blir man nöjd sen! :).

  Hoppas du har en fin kväll!

  SvaraRadera