måndag 27 juli 2009

Kram

På onsdag nästa vecka har vi studiotid, vi ska spela in trummor till 4-5 låtar eller vad det nu blir. Det är schysst. Kul att höja ribban lite också, att ha trummor som låter bra och som inte är programmerade!

Jag såg filmen Goodfellas härom dan, jag har börjat kolla in lite gangsterfilmer nivet typ såna där Al Pacino eller DeNiro är med så att jag kan bli lite mer gangster och lite mindre tönt... dock så tycker jag Goodfellas var lite småtöntig. Miljön är ju nån merikansk jävla idyll liksom så det blir puttinuttigt och gulligt OAVSETT hur brutala mord dom gör i filmen. Tacka vet jag Scarface :'D

Hampus har läst Snabba Cash nu så jag snodde den av han och tänker också läsa den. Måste ju veta hur man fixar pengar, haha!

Jag hör av mej nån dag, lyssna på Hungry Heart så länge.1 kommentar :

  1. svar:
    tack, det kommer nog ta ett tag . men vi får hoppas!
    : ) puss. :*

    SvaraRadera