måndag 1 mars 2010

Måndag

Jag somnade klockan nio igår kväll. Vaknade nio i morse. Tror jag behövde sova en del. Jobbade både i fredags och lördags och Kim var i stan så vi har försökt att repa och få så mycket som möjligt gjort i helgen.

Därför hälsade vi på Up the Chimney i studion i lördags. Planerade och tjuvlyssnade lite. Det lät riktigt bra!

Nu försöker jag mest vakna till ordentligt, ska dra ut och springa en sväng snart även om vädret är rätt tråkigt. I veckan ska jag fixa lite med såna där formaliteter som behövs inför Up the Chimneys skivsläpp, och på onsdag får jag antagligen ett paket med alla nya Tvivelfrontsinglar, så det blir väl till att skicka ut såna till halva Sverige också.

Dessutom tror jag Sound and Vision Units hemsida ska få lite nya färger.

Ja justjafan. Jag borde nog höra hur fan det går med vår musikvideo också. Och på fredag spelar vi som jag skrivit tidigare på Gnarpsrocken. Det känns som om det händer mycket nu och som att jag har svårt att hålla allting i huvet, så det var nog bra att jag skrev det här inlägget. Det får bli veckans manual. Det är riktigt roligt när det händer saker i alla fall.

Ha det bra alla!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar