måndag 22 mars 2010

Soothing breeze

Vaknade med samma regn som igår. Ont i halsen, jag har inte tid att bli sjuk säger jag ju...! Drog ner till stan med en påse tortellini och en dator, drack kaffe med Robban och snackade av mej. Bra dag, faktiskt, nu känner jag att jag har lite koll på läget igen. Det är mycket som inte får gå fel nu de närmsta veckorna, och saker brukar ju vilja gå fel tydligen, men det känns bra för vi hittade äntligen ett bra sätt att kunna få till trummorna tighta utan metronom. Mycket förarbete men förhoppningsvis betydligt enklare när vi kommer till studio. Tack.

Att läsa lite schyssta kommentarer och mejl angående nya singeln var fan också bra för humöret. Tack!

Däremot ser jag ut som en idiot nuförtiden och det är ju inte lika roligt så om nån kan klippa mitt hår snyggt kan ni ju höra av er... Antagligen kommer jag fortfarande se ut som en idiot på onsdag då vi (The Bells of St. Clement's) spelar på onsdagscafé, men det får jag väl leva med...

Gonatt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar