söndag 12 juli 2015

Apple Music, första intrycket

Har testat Apple Music idag vilket var en besvikelse, har visserligen bara testat det på Windows men mjukvaran (iTunes) var riktigt rörig. För att söka upp en låt måste jag alltså klicka och skriva in vad jag vill söka efter, sen specifikt välja Apple Music, och för att kunna lägga till låten i en lista måste jag först klicka in mej på skivan den ligger på. Eller så kan jag direkt "lägga till i min musik", men inte direkt i en spellista. Ett annat exempel är att man får upp helt olika menyer om man högerklickar på en låt eller klickar på de tre punkterna vid låten, men de innehåller ungefär samma alternativ. Tror helt klart att mjukvaran kommer att mogna ganska snabbt med uppdateringar den närmsta tiden, men det känns förvånande att Apple släpper nåt som inte är mer genomtänkt än såhär, speciellt när de uppenbarligen ändå har planerat det här i ett bra tag.

Några tappra själar har strömmat våra låtar via Apple Music i alla fall.Well well, det ska bli roligt att se hur marknaden utvecklar sej, men än på ett tag säger jag inte upp min Spotifyprenumeration... :'D För er som använder Apple Music, här är en lista med Sound and Vision Units bästa låtar, som jag lyckades sätta ihop efter många om och men!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar