måndag 6 juli 2015

Gräsänkling, typ

Sådär, vårterminen är slut, semestern har börjat bra (ok, är inte helt ledig, men jämförelsevis ganska ledig i alla fall) och sommaren är bevisligen här. Har hunnit reflektera en del, med tusen snurrande tankar om vad man borde göra, plugga, jobba med, vara, sträva efter, lägga tid på. Ibland kommer svaret i form av att man inser vad som är viktigt och inte.


Snart ett år i Göteborg. Många nya intryck, lite ändrade ideal, ändrade planer och mål. Jakten på det grönare gräset är dock sig lik. Har spenderat nästan tre veckor uppe i Hälsingland nu, det blev nåt slags semester, och en chans att bli lite jordad genom att vara i verkligheten, och hitta ny energi, nya idéer, infallsvinklar, anfallsvinklar. Sa jag att jag gått och skaffat fru? Nu är hon ute på lång vandring. Ska ta några veckor på mej att testa mina nya idéer och anfallsvinklar... har även fått låna en fiol, tänkte tjuvträna lite. Ten thousand hours to mastery? Bring it on... märkligt i alla fall hur cirklar sluts. Jag har också äntligen hunnit läsa ut Zen and the Art of Motorcykle Maintenance! Eventuellt kommer några tankar om den senare i ett annat inlägg.

Innan vi åkte upp till Hälsingland var vi ner till Psykjunta. Såg bland annat Sonic Boom, häftigt eftersom Spacemen 3 är hjältar i min värld.


 Inga kommentarer :

Skicka en kommentar