tisdag 31 mars 2009

Freedom Fighter

Mitt i den här vågen av rätt mycket Tvivelfront måste jag bara ta och slå ett litet litet slag för Freedom Fighter! Det är mina polare som spelar postpunk/new wave/surf typ, just nu finns det några låtar uppe på deras myspace men de kommer antagligen släppa en EP rätt snart och sådär! :> Sköna texter med referenser bland annat till 1984 och Nosferato. Kolla in på myspace!

Ifall ni undrar vad jag pysslar med så har jag just skrivit klart (och spelat in på en utkast-inspelning) de sista fyra raderna text till låten som kommer att ligga sist på nästa tvivelalbum... en lite smått maffig låt kan man kanske säga. Så nu tänkte jag dra hem från Pipen och dra ut och springa en sväng i den fina vårluften ifall min kropp kan tänka sej att gå med på det, jag har fortfarande träningsvärk i hela kroppen efter helgen men jag vill verkligen ut och springa och känna den där lugnande känslan man får efteråt, så jag struntar nog i värken... :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar