lördag 18 juli 2009

Born in the USA

I torsdags var jag och hälsade på Amanda, fick middag och kaffe där, asschysst! Sen hittade jag bookleten till en Bruce Springsteen-samlingsskiva som låg där och började bläddra i den... roligt eftersom jag har börjat lyssna en del på "Hungry Heart" och några till låtar. Anyways så drog jag tillbaka till stan strax därefter (runt 22-tiden) och vad spelade dom på radion precis när jag startade bilen om inte "Born in the USA"? :)

Träffade Robban inne i stan, fixade och trixade med ett par låtar. Drack kaffe och tog nån cigg, lovade att skjutsa hem honom så han kunde vara kvar ett tag till efter att sista bussen hade gått. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men det var säkert nåt skittrevligt. Sen skjutsade jag hem honom runt 0030-tiden och vad spelade dom på radion precis när vi satte oss i bilen och startade den om inte "Born in the USA"? :)

Hur stor är den chansen? : D

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar