måndag 20 juli 2009

Regn från helvete

I morse klev jag upp och konstaterade att det inte skulle bli nåt jobb idag eftersom det regnade. Lite skönt att vara ledig, samtidigt lite onödigt eftersom man ifall man är jag blir förbannat slö av det här regnjävla vädret! Det sjuka är också att man är sömnig hela tiden trots att man har druckit fjorton liter kaffe. Jag har i alla fall städat ur min skrubb + en garderob rätt ordentligt och slängt ~10 kassar med random grejer, och det var ju duktigt av mej!

Ikväll blir det endera att dra till Pipen och mixa ihop Cigarettes (Kim har spelat in leadgitarren nere i uppsala och skickat upp filer) eller så blir det att hänga här hemma och... eh, såva eftersom man blir så jävla sömnig av väderhelvetet... man skulle även kunna planera lite för sitt framtida liv, jag funderar endera på att bli astronaut eller kanske bli nästa Bond-skådespelare. Återkommer när jag har bestämt mig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar