måndag 13 juli 2009

Några korta

- För ett par veckor sen var jag och Robert och Saramaria och Kim ner och kollade på Moz på hovet, så här såg det ut på vägen tillbaka:


- Jag har varit förkyld den senaste veckan, men nu är jag i stort sett frisk igen.
- ...därför jobbar jag och står i på dagarna.
- Tjuvtränar på att kliva upp direkt när klockan ringer på morronen istället för att snooza ca en timme... insåg att det inte är okej att snooza bort en tjugofjärdedel av sitt liv. Återkommer med hur det går.
- På kvällarna spelar vi in demos / mixar / skriver låtar etc rätt mycket. Målar även om i hallen. Kolla på Mash och göra pastasallad är annan helt okej kvällssysselsättning. Synd att man har sett alla Scrubs, man kan väl hoppas på säsong nio...
- Låten vi håller på med just nu är Cigarettes, den har funnits som ide i typ två år men inte blivit färdigskriven förrän den senaste veckan.
- Hampus har flyttat in hos mej igen.
- Det är skönt att det är sommar. Det borde vara sommar oftare.

...det var nog allt tror jag.
Jag hör av mej nåt mer senare.
Ha det så bra.
Puss.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar