torsdag 16 juli 2009

Fint väder

I morse var det sol, vid lunchtid var det åska och spöregn, nu är det strålande sol igen. Vackert. Man kanske borde åka iväg och bada?

I alla fall. På tal om att sluta snooza bort sitt liv... Jag har klivit upp runt klockan nio i fem dagar i rad nu, hoppar upp ur sängen DIREKT när klockan ringer! Väldigt nöjd är jag, för om ett tag kommer jag kanske till den punkten då jag 1. vaknar automatiskt ett par minuter innan klockan ringer, och/eller 2. då jag kan gå och lägga mej lite senare eftersom jag ändå kommer upp hur lätt som helst på morronen. Vi får se hur det går :) haha. Ifall ni undrar varför jag bryr mej om det här överhuvudtaget är det väl mest för att jag har blivit så inihelvete slö med att kliva upp på vettiga tider de senaste fem åren eftersom jag aldrig har haft några regelbundna jobbtider (däremot typ kör taxi på rätt sjuka tider osv).

Vad gäller bandet och nästa skiva så... Fem låtar har vi och jag spelat in demos på nu, snart en till också. Ungefär 30 minuter material färdigt. Det är fint. Även om det är en jävligt lång väg kvar innan alla låtar till skivan är spikade, så känns det bra att ha en bränd cd-skiva hemma med fem låtar, det känns liksom som att man har kommit till en milstolpe i alla fall och som ingen kan ta det ifrån en :)

Nu ska jag ducsha en sväng och sen hälsa på Amanda skulle jag tro,
vi hörs, ha det så bra alla!

1 kommentar :

  1. oh! blir riktigt imponerad här! Good work! (menar förståss det där med snoozandet, låtskrivande vet jag ju redan att du är grym på)/ Siri

    SvaraRadera