onsdag 25 januari 2012

Angående det där med vantar

Nu ligger min blogg på jerker.soundandvision.se istället för stalkertville.blogspot.com! Den gamla adressen vidarebefordrar. Roligt, jag la vantarna på domännamnet ordentligt idag, tidigare har jag ju haft en halv vante bara, så att toppdomänen har refererat till Sound and Vision Units hemsida. Nu kan jag göra vilka underdomäner jag vill!

Den andra saken som jag har lagt vantarna på idag är en Big Muff! Det blev den stora... USA-versionen. Har bara provspelat den i en kvart men den kändes helt fantastisk. Ska nog gifta mej med den! Längtar tills jag får pröva den med rätt gitarr och stärkare, kanske ska göra det i morron kanske kanske kanske.

Det officiella ceremoniella soundtracket till vantpåläggning är förstås Broder Daniel - Cadillac. Henrik sjunger om hur han vill placera vantar på en viss Cadillac.Det är också den 25:e idag, vilket betyder lön. Det officiella soundtracket när man får lön är förstås ZZ Top - Just Got Paid.Det är viktigt med traditioner!

1 kommentar :

  1. Sv: Om sjukhuset kunde hjälpa den hade jag varit så glad! Sorgligt nog kunde de inte det.
    Nice blogg!

    SvaraRadera