onsdag 4 januari 2012

Stormen Emil

Stormen Emil härjar utanför, i just den här lägenheten har jag såna fönster som får det att låta precis som en storm alltid låter på en film eller i ett dataspel, nästan lite lo-fi... men det är väl mycket brus antar jag. Idag har jag i alla fall min bil i tryggt förvar i ett garage, den förra stormen vid namn Dagmar kastade träd som plockepinn på den. Inte bra! Jag som just har spacklat över en buckla i dörrsidan får ta fram släggan och knacka till taket. Jaja, nog om det!

Det kommer snart en eller två nya gamla låtar, jag har spelat in i princip allt utom bas just nu tror jag, sen återstår det att se ifall jag känner för att släppa båda eller bara en när de är klara. Inatt gick jag och la mej vid fyratiden ungefär, men fick snart den briljanta idén att rita nån slags jävla ironisk mind-map med nyckelord som vägledning för hela musikprojektet. Jag tror min läggning bäst kan beskrivas som "kvällsmänniska" eller "nattuggla".

Idag har jag repat in lite basspel och intonerat min och robbans nya gitarr, en halvakustisk epiphone, den verkar hyfsat bra för sitt pris men stämmer om sej rätt lätt, frågan är om man ska byta strämskruvar eller byta nåt annat eller bara vänta ett tag och se ifall det blir bättre när allt är inkört...

Har nån en billig jazzbas att sälja kanske? thx thx thx :'>

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar