söndag 29 januari 2012

Sengångare vs Jetmotor


Idag är jag trött som en hel flock med sengångare. Det var en rolig kväll att jobba igår med bara trevliga kunder  och mycket dricks, men man blir ju tydligen tom ändå. Det känns lite som om det är vinter... Jag har spelat in en massa gitarr idag till en låt, som verkar bli rätt Håkan-aktig, och nu hade jag tänkt dra ner till stan för att hämta en bas men jag somnar typ var femte minut så jag tror jag ska göra nånting lite mer chill istället. Typ se lite The Big Bang Theory. Man skulle ju kunna dra ut och jogga men just nu känner jag inte för nånting typ! Jävla vinter och mörker och helvete. Jaja, jag är ju inte en sån som gillar att chilla hela dagarna så snart kommer jag säkert vakna till och bygga en jetmotor eller nånting.

Lägg förresten märke till att sengångaren gör ^_^-posen. Sengångare verkar rätt söta, dom är nog ett av mina favvodjur, fast inte lika mycket favvodjur som katter förstås.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar