onsdag 9 september 2009

Ikväll börjar onsdagscafésäsongen

Så från och med idag kommer jag spendera en hel del onsdagkvällar nere på stan. Ikväll spelar en tjej som heter Elsa Sjögren, det blir säkert fint.Se Pipelines hemsida om du funderar på att gå dit.

Bra dag i övrigt också! Blev bland annat erbjuden att jobba på fredag och lördag. Kommer inte riktigt ihåg hur man gör eftersom det var så längesen, men det fixar sej väl. Jag är lite rädd också att nån av den som jag delar lägenhet med har bjudit in halva stan i mitt rum på fest när jag har varit borta, så att min växelkassa har blivit snodd från taxiplånboken... får försöka få tag i lite växelpengar nån dag, kanske ikväll på Cafét.

Nu luktar min dator bränt, ungefär som en plattång eller hårtork brukar lukta, så jag ska nog ta och runda av det här blogginlägget ifall det börjar brinna eller så. Vi hörs.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar