söndag 6 september 2009

Om Jag och Djävulen

Vilket schysst fylleinlägg jag skrev igår natt... (Jag och djävulen) Det var lite skönt att skriva av sej antar jag, speciellt såna tankar som man normalt bara försöker tränga bort. Det är väldigt lätt att formulera sej när man har tagit nån öl upptäckte jag också. Haha eventuellt så kanske jag experimenterar mer med det framöver... även om man kanske ska välja tillfällena då man super ner sej lite mer noggrannt när man har en massa oro i skallen.

För att vara lite mer konstruktiv så, tar jag gärna emot förslag och tips på jobb/försörjningsmöjligheter. Även om nån har nån mirakelkur mot social fobi och dålig självkänsla, det vore väldigt fint!
Jaja, det finns ingen anledning att älta allt det här igen, men jag kände att jag behövde kommentera det där inlägget från den nyktra sidan av livet.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar